Εξυπηρέτηση ΠελατώνΤρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει :

Με αντικαταβολή
Με πιστωτική κάρτα (Mastercard / Visa) οποιασδήποτε τράπεζας.
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Αντικαταβολή
Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω της «ΕΛΤΑCourier» και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Σε αντίθεση με άλλες ιστοσελίδες και ανεξάρτητα από την ποσότητα και την αξία της παραγγελίας, σας αποστέλουμε τα προϊόντα μας χωρίς να επιβαρύνεστε το κόστος μεταφοράς.

Δωρεάν αποστολή δε σημαίνει απαραίτητα και καθυστερημένη παράδοση. Ξέρουμε ότι ανυπομονείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό και κάνουμε τα πάντα για να φτάσει στα χέρια σας γρήγορα.

Πιστωτική Κάρτα
Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (ανεξαρτήτου τράπεζας), μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία πληρωμής ολοκληρώνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων, οπότε και επιβεβαιώνεται η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Το Dress2impress.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, πάντα μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας της Τράπεζα Πειραιώς . Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών που δηλώνετε προστατεύονται μέσω συστήματος online ασφάλειας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη VeriSign, Inc.) το οποίο εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Το Dress2impress.gr σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας.

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.

Εφόσον κάνετε την κατάθεση παρακαλούμε να μας στείλετε το αντίγραφο τραπεζικής εντολής στο email info@dress2impress.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 25210 47953.

Τραπεζικός Λογ/σμός:

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 6196-137944-204
ΙΒΑΝ: GR2801711960006196137944204

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά το είδος της επιλογής σας, χρησιμοποιώντας έναν από τους τρόπους αναζήτησης στην ιστοσελίδα ή σερφάροντας στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο. Για να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική παραγγελία θα πρέπει να γραφτείτε μέλος στο dress2impress.gr, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται στη σελίδα εγγραφής.

Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικώς τα είδη της επιλογής σας στο τηλέφωνο 25210 47953( 09:00 – 14:00 ). Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ποια στοιχεία χρειάζονται για να κάνω τηλεφωνικά την παραγγελία μου;

Ο κωδικός του προϊόντος, το νούμερο που σας ενδιαφέρει και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Τρόποι Αποστολής

Ελλάδα
Η αποστολή των παραγγελιών είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, γίνεται με την «ΕΛΤΑCourier». O χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή της παραγγελίας, ανάλογα με τον τόπο παράδοσης. Για την Πελοπόννησο, την Ήπειρο και τα Νησιά χρειάζονται 2 εργάσιμες ημέρες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας στο 25210 47953.

Πολιτική Επιστροφών

1) Ποια είναι η πολιτική των επιστροφών;
Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

Α) Αντικατάσταση*. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για εσάς . Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του, να μας ενημερώσετε για την επιθυμία αντικατάστασής του.

Β) Επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε. Η επιστροφή των χρημάτων δεν γίνεται για προϊόντα που είναι σε προσφορά και σε περίοδο εκπτώσεων.

Γ) Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε στο λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας. Η πίστωση θα γίνει εντός τριών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στις αποθήκες μας.

Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

DRESS2IMPRESS
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 5, 66100
ΔΡΑΜΑ
ΕΛΛΑΔΑ.
Τηλέφωνο: +30 25210 47953

2) Ποια είναι η διαδικασία επιστροφής ενός προϊόντος;
Από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος έχετε στη διάθεσή σας 7 ημέρες για να αποφασίσετε αν θα το επιστρέψετε. Από τη στιγμή που το εμπόρευμα φύγει από εσάς, η DRESS2IMPRESS θα το παραλάβει μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες αν πρόκειται για επιστροφές από Ελλάδα και μέσω της «ΕΛΤΑ Courier«. Tο κόστος επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου το dress2impress.gr. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τη διεκπεραίωσή του.

Σημείωση: όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και με τα καρτελάκια πάνω σε αυτά. Σε περίπτωση που στον ποιοτικό μας έλεγχο διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν μη αναμενόμενο, η Εξυπηρέτηση Πελατών θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

3) Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω ένα προϊόν ζητώντας αντικατάσταση και αυτό να μην είναι εφικτό;
Όταν η DRESS2IMPRESS παραλάβει το προϊόν που της επιστρέψατε, επεξεργάζεται το αίτημά σας για την αντικατάστασή του. Σε περίπτωση που δε μπορούμε ν’ αντικαταστήσουμε το προϊόν, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας επιστρέψουμε την αξία του προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων δεν γίνεται για προϊόντα που είναι σε προσφορά και σε περίοδο εκπτώσεων.

4) Τι πρέπει να προσέξω όταν παραλάβω τα καινούρια μου παπούτσια;
Κατ’ αρχήν καλοφόρετα τα καινούρια σας παπούτσια! Συνιστούμε όμως να είστε πολύ προσεκτικοί στην πρώτη δοκιμή τους μέχρι να αποφασίσετε εάν θα τα κρατήσετε. Κάνετε τις πρώτες σας πρόβες φορώντας μόνο το δεξί παπούτσι πάνω σε χαλί ώστε να μην χαραχθούν οι σόλες ή τα τακούνια από σκληρές επιφάνειες. Φορέστε λεπτές κάλτσες και μην επιμείνετε στο να μπει το πόδι εάν δείτε ότι το μέγεθος του παπουτσιού είναι μικρό γιατί θα ανοίξει και θα χαλάσει η φόρμα του. Αφού φορεθεί αποφύγετε κινήσεις που μπορούν να ‘’τσαλακώσουν’’ χαράξουν ή να ανοίξουν το δέρμα.


[/row]
[/section]