Λίγα λόγια για εμάς

Κάθε κομμάτι μας κατασκευάζεται μία μόνο φορά και σε περιορισμένο αριθμό. Είστε επομένως σίγουρη ότι το δικό σας ζευγάρι είναι μοναδικό!

Η εταιρεία Dress 2 Ιmpress είναι του καταξιωμένου Δραμίνου σχεδιαστή υποδημάτων Ιωάννη Γιαμουρίδη, που επιλέγει ο ίδιος προσωπικά γυναικεία δερμάτινα υποδήματα υψηλής ποιότητας και κατασκευής.

Τα προϊόντα είναι κυρίως από χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία, γνωστές για την πρωτοπορία και την ποιότητα στην υποδηματοποιία, στηρίζοντας παράλληλα και ελληνικές εταιρείες υποδημάτων.

Όλα τα προϊόντα του dress2impress.gr είναι 100% αυθεντικά. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τις επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες του κάθε οίκου και εταιρείας και το κάθε προϊόν μας συνοδεύεται από καρτελάκι γνησιότητας.

Οι συσκευασίες τους είναι οι γνήσιες, αρχικές συσκευασίες των κατασκευαστριών εταιριών. Συνεπώς, σας εγγυόμαστε για την αυθεντικότητα του κάθε προϊόντος που αγοράζετε από το e-shop μας.

Στο Dress 2 Impress βρίσκετε επίσης τα μοναδικά, χειροποίητα, συλλεκτικά κομμάτια του σχεδιαστή υποδημάτων Ιωάννη Γιαμουρίδη. Κάθε μοντέλο κατασκευάζεται μία μόνο φορά και σε περιορισμένο αριθμό. Είστε επομένως σίγουρη ότι το δικό σας ζευγάρι είναι μοναδικό!

Είναι σχεδιασμένα για να είναι άνετα και καλοζυγισμένα, συνδυάζοντας μοναδικά χρώματα και σχέδια. Μπορείτε να τα φορέσετε καθημερινά εάν απλώς ψάχνετε για ένα άνετο ζευγάρι ψηλοτάκουνα που θα μαγνητίζει τα βλέμματα.

Πολλές πελάτισσές μας μέχρι να γνωρίσουν τα υποδήματά μας απέφευγαν τα ψηλοτάκουνα. Τώρα φοράνε μόνο αυτά!

«Καμία γυναίκα δεν χρειάζεται πάνω από ένα ζευγάρι παπούτσια. Όταν όμως μιλάμε για γυναίκες και παπούτσια, η λέξη «χρειάζεται» χάνει πλέον το νόημα της!»

«Υπέροχα, προκλητικά, παιχνιδιάρικα, θηλυκά και χειροποίητα!»

Το μυστικό τους κρύβεται στο τρίπτυχο: design, ποιότητα υλικών και υψηλή εξειδίκευση στη χειροποίητη κατασκευή παπουτσιών. Κάθε ζευγάρι είναι ένα μικρό έργο τέχνης που συνδυάζει αριστοτεχνικά μοναδικό σχεδιασμό και τολμηρά χρώματα, κομψότητα και αισθησιασμό, θηλυκότητα και άνεση. Αν σε αυτά τα χαρακτηριστικά προσθέσει κανείς και την ανυπέρβλητη άνεση και σταθερότητα που προσφέρουν καταλαβαίνουμε γιατί έχουν απήχηση σε όλες τις γυναίκες αφού μπορούν να φορεθούν και να ξεχωρίσουν στις κοινωνικές τους εκδηλώσεις, στο γραφείο, στη βραδινή έξοδο.

Να σημειώσουμε ότι κάθε σχέδιο παράγεται συνολικά σε 6 ζευγάρια για όλο τον κόσμο (1 ανά νούμερο) καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο κάθε ένα ζευγάρι συλλεκτικό!

IOANNIS GIAMOURIDIS Handmade Shoes λοιπόν στα ψηλοτάκουνα, δηλαδή «…όπως πρέπει να είναι»

Απολαύστε τα!